20200731 Peitelty totuus, klo 18

Peitelty totuus


Kino Kellokas PE 31.7. klo 18


Ensi-ilta: 3.7.2020

Kesto: 2 t 7 min

Ikäraja: K12

Levittäjä: Nordisk Film

Ohjaaja: Todd Haynes

Pääosissa: Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tim Robbins, Bill Pullman, Bill Camp, Victor Garber, Mare Winningham, William Jackson Harper


Synopsis


Peitelty totuus (Dark Waters) kertoo uskomattoman ja sankarillisen tarinan juristista (Mark Ruffalo), joka riskeeraa uransa ja perheensä turvallisuuden selvittäessään suuryrityksen synkkää salaisuutta. Hän vaatii oikeutta ihmisille, jotka ovat vuosikymmenten ajan altistuneet hengenvaarallisille kemikaaleille.

Yritysten ympäristöasioihin erikoistunut puolustusasianajaja Rob Bilott (Oscar-ehdokas Mark Ruffalo) on tehnyt hyvää työtä Big Chem -yritysten parissa ja päässyt vastikään lakitoimiston osakkaaksi. Kaksi maanviljelijää Länsi-Virginialaista kertoo Bilottille, että paikallinen DuPont -tehdas päästää myrkkyjätettä luontoon tuhoten heidän viljelysmaansa ja tappaen heidän karjansa. Bilott toivoo selvittävänsä totuuden yhdessä vanhemman osakkaan Tom Terpin (Oscar-voittaja Tim Robbins) kanssa. Hän tekee yrityksen toiminnasta valituksen, josta alkaa 15 vuotta kestävä ennennäkemätön taistelu. Tapaus koettelee hänen avioliittoaan Sarahin (Oscar-voittaja Anne Hathaway) kanssa ja laittaa vaakalaudalle hänen maineensa, terveytensä ja toimeentulonsa.


Sähköpostiin saapunut maksuvahvistus on lippusi.


Tervetuloa elokuviin!

Buy this
  • 10,00 €
  • 47 Jäljellä
100% SSL Secure