20200920 Seurapeli, klo 20.30

Seurapeli


Kino Kellokas SU 20.9. klo 20.30


Ensi-ilta: 21.8.2020

Kesto: 2 t 0 min

Ikäraja: K12

Levittäjä: Nordisk Film

Ohjaaja: Jenni Toivoniemi

Pääosissa: Emmi Parviainen, Laura Birn, Samuli Niittymäki, Eero Milonoff, Christian Hillborg, Iida-Maria Heinonen, Paula Vesala, Paavo Kinnunen

Genre: Komedia, draama, kotimainen


Synopsis


Seurapeli on Jenni Toivoniemen ohjaama ja käsikirjoittama draamakomedia pitkitetystä nuoruudesta ja rooleista, joihin ajaudumme.

Vanha ystäväpiiri kokoontuu viettämään nostalgista viikonloppua idyllisessä merenrantahuvilassa juhlistaen Mitzin (Emmi Parviainen) yllätyssyntymäpäiviä – aivan kuin jo teini-iässä. Juhlat lähtevät heti väärille urille, kun sankari ei ilahdukaan yllätyksestä. Jännitteinen tilanne saa uuden käänteen, kun Mitzin paras ystävä Veronika (Laura Birn) tuo yllättäen paikalle uuden miesystävänsä Mikaelin (Christian Hillborg), joka on ruotsalainen Hollywood-tähti.

Mitzi käynnistää seurapelin, joka saa ystävien vanhat voimasuhteet ja ihmissuhdepelit kärjistymään äärimmilleen. Tuttu ympäristö ja vanhat rituaalit saavat ystäväpiirin unohtamaan aikuisuutensa, ja harmittomiksi tarkoitetut paljastukset saavat heidät uudelleenarvioimaan sekä menneen että nykyisyyden.


Sähköpostiin saapunut maksuvahvistus on lippusi.


Tervetuloa elokuviin!

Buy this
  • 15,00 €
  • 50 Jäljellä
100% SSL Secure